sobota 12. ledna 2013

2. týden 2013


Když jsem přišel do školy zeptali se mě co chci být, až vyrostu. Napsal jsem – šťastný – řekli mi, že nerozumím zadání. Já jim řekl, že oni nerozumí životu.
(J.Lennon ) 

 
Mohla bych se každého z Vás ptát copak je to vlastně štěstí, (podle jednoho filmu – muška jenom zlatá ) pro někoho vyhrát milion, pro někoho delší nohy….Jenže vyhrát peníze je otázka náhody a pořídit si delší nohy je zbožné přání, které se těžko splní. Štěstí si ale každý z nás může dopřát, stačí si jen zpříjemňovat život. Takové hormony štěstí jsou bezva věc. Tělo se zaplaví pocitem, který se nedá popsat – bohužel, ale každý to znáte. Mým největším štěstím je moje milovaná rodina. Své tři chlapy miluji a moc si jich vážím a snad nejsem sobec, jsem totiž nejšťastnější když jsme všichni pohromadě. Mám velkou rodinu a jsem za ni vděčná. 





K mému štěstí patří také naši kamarádi a přátelé.V tomto týdnu oslavil náš kamarád své kulatiny, tak tady je přání jen pro něj. Tento týden byl dost rušný a co se týká počasí – dost proměnlivý. Počasí se měnilo jako v dubnu – od sluníčka a teplíčka, až po sněhánky. Tak uvidíme co vyhraje….,já osobně bych už chtěla jaro, ale kdo si počká……určitě se dočká.
děkuji za nakouknutí

Žádné komentáře:

Okomentovat