pátek 16. října 2015

Pod čepicí

Přichází období čepic, šálek a rukavic :-)
 Když si vzpomenu jak jsem jako malá neměla čepice ráda a hned za rohem domu putovala čepice do tašky, tak teď na stará kolena jsem za čepici ráda. Ono to ranní čekání na vlak občas není nic příjemného. A u nás snad fouká pořád. :-)
Tentokrát jsem háčkovala pro naší princeznu - poprvé na zkoušku - vlnková, a musím říct že mne vzoreček moc bavil :-) podle návodu tady  http://www.pilgrim.tode.cz/navod-vlnkova-cepice-2/




jako druhou pro letošní zimu - sovičková, musím říct trošku mi dala zabrat, párkrát jsem párala, ale vyšlo to a i sovičky jsou docela k poznání :-)





dnešní rychlovka k odpolednímu čaji- listové košíčky s jablíčky a čepicí :-)


dnes jsem měla moc pěkný den s mojí kamarádkou, udělaly jsme si výlet do Vysokého Mýta. A neodolala jsem a máme doma nová světýlka. :-) Trošku připomínají blížící se vánoce. Ale nemůžu se na ně vynadívat :-)



Přeji Vám krásný začínající víkend a děkuji za nakouknutí 
Zdena








8 komentářů:

  1. Zdeni, obě čepičky jsou moc krásné :)) Teda a hackovanou sovickovou jsem ještě neviděla :)) Promiň ale ja z toho mobilu, lépe psát neumím :D Hezký večer :), není nad krásný den s kamarádkou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni moc děkuji, sovičky jsem objevila na mimibazaru v návodech na háčkování - háčkované copánky.☺Taky mám stejný trable s psaním z mobilu😁
      Měj se moc hezky. Z.

      Vymazat
  2. Čepičky jsou parádní. Pěkně se činíš, babičko.:-) Světýlka jsou fajn. Musím se přiznat, že když ti teď píšu, tak mám taky rozsvícená světýlka. Mám je celoročně namotaná kolem dracény a dnes mě to nějak lákalo je rozsvítit. Ať si každý říká, co chce, mě se to líbí.:-) Tak přeji hezký víkend a pěkné svíceníčko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko moc děkuji, snažím se a opravdu si to užívám☺Světýlka mám opravdu moc ráda a jsem moc ráda že v tom nejsem sama☺Na druhé se nedívej, hlavní je tvůj pocit spokojenosti. Přeji ti krásné pohodové svícení☺

      Vymazat
  3. Zdeni čepičky jsou úžaný!Světýlka jsem také koupila a nemůžu se vynadívat.Hezký víkend Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Věrunko moc děkuji, také se nemůžu vynadívat a stále se kochám.
    Měj se moc hezky a pěkný víkend. Z.☺

    OdpovědětVymazat
  5. Zdeničko, to je dobře, že sis udělala krásný den, to potřebujeme občas všichni. My s manželem máme dnes taky hezký den, akorát už jsem dlouho nic neháčkovala ani nepletla. Mám tady něco malého na šití. Čepičky i světýlka se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Libuško moc děkuji. Moc Vám k dnešnímu dni blahopřeji.☺A neboj ten správný čas na ruční práce určitě přijde. Krásný vikend.☺

    OdpovědětVymazat