pátek 18. prosince 2015

Adventní nálada

Letošní adventní čas si užívám opravdu v poklidu. Když zapomenu na každoroční předvánoční stres v práci, tak jinak u nás doma jsme na pohodu. Jako každý rok mám seznam přání a dárků připravený už po prázdninách a tak jsem v pohodě.... :-)
Stromeček si zatím užívá motorka v garáži



Tento týden jsem si procházela městem a navštívila výstavu na zámku 















Ač počasí nebylo opravdu vánoční, dopoledne jsem si opravdu užila... . . .  Paní v pokladně jsem připadala trochu divná a dokonce se mne zeptala -  a to máte v tomto období čas na výstavu ??? Moje odpověď zněla- mám, když už mám vše hotovo. Docela dost vykulila svá očka :-)

Doma je stále co tvořiti, ale proč si nevypnout že .











O víkendu máme rodinné vánoční setkání, poněvadž je nás opravdu mnoho. Pro naší princeznu to bude první vánoční nadílka. Už se moc těším na její trhání a šustění papíru.
Tak Vám všem přeji krásnou čtvrtou adventní neděli a děkuji za návštěvu.
Zdeňula





A hlavní je klííídek


9 komentářů:

  1. Zdeninko, to je krásné, ten tvůj úžasný klid a vše připravené tak pečlivě a s předstihem. Ano, tak by to mělo vypadat. Já si ale už také nestěžuji, bývaly doby, když byly děti malé a já tady sama, samičká, bez rodičů a příbuzných. Ale už je dobře, já si to taky užívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libuško, moc děkuji. moc dobře si na takové doby pamatuji, kdy jsem byla s klukama sama, ale vždy jsme to zvládli a o to víc si tu pohodu užívám nyní. Měj se moc krásně,pa Z.

      Vymazat
  2. Zdeni, no ty se máš :)) Já teda nemám hotové nic a taky jen stále někde trajdam :D Dnes jsme byli v Klodzku :)) Ale v pondělí a v úterý si snad užiju Lexika, tak to těším :)) Krásný večer;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni,nějak to šlo letos na klídek skoro samo. A týden volna teď je taky parádní. Pracuji 25,26,27. 12 tak si to užívám doma teď. Lexíka si užij do sytosti, jsou to parádní chvilky. :-)
      Krásný advetní víkend,pa Z.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Moje řeč, klídek a nohy v teple..Pa

    OdpovědětVymazat
  5. Zdeničko, moc ti přeji, aby se vám setkání vydařilo a užila sis to šustění a hlavně ten třpyt v očích... bez toho by nebyly Vánoce!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc děkuji.
      Právě jsem dobalila dárky a těším se jak malá. Jsou to její první vánoce tak jsme zvědaví na její reakce.
      Helenko přeji ti krásnou adventní neděli,pa

      Vymazat