středa 30. prosince 2015

Letošní poslední

Utíká to, utíká
a dnes je to opravdu příspěvek poslední roku 2015. A nebude tentokrát chlubící. :-)
Když se ohlédnu zpět co mi tento rok dal a vzal, je toho mnoho. Získala jsem mnoho přítelkyň- vás blogerek a jsem za vás neskutečně vděčná. Opravdu si vás vážím a moc děkuji za návštěvy u mne. Jste moji velikou inspirací. Nemám bohužel v blízkém okolí kolem sebe žádnou tvořilku a pro mnohé jsem trochu divná se svými zálibami. Ale opravdu už si z toho hlavinku netrápím a jsem ráda, že jste vy také stejně trefené. :-) 
Další hvězdičkou tento rok je narození naší princezničky. Je to naše sluníčko a jsme rádi za každou chviličku s ní. Stav babička je tak nádherný a moc se těším, až se jednou narodí další vnoučátko.. . . 
Se svým mužíčkem jsme zažili mnoho nádherných chvil při společných cestách po naší zemičce i mimo ní a moc mu za ty chvilky děkuji. Jsem šťastná miláčku, že jsi.
Oba synové ukončili svá studia, starší promocí a mladší maturitou. Moc vám oběma přeji do dalších let vše jen to nejlepší a ať se vám daří na druhé škole i v zaměstnání.
Nebyl to rok jen šťastný, bohužel nám odešla naše mamuška a moc nám všem stále chybí. Vím moc dobře, že i to špatné k životu patří, ale tak nějak jsem to ještě nepřijala.
Když se juknu zpátky na své výrobky, které jsem vyrobila tento rok- je to přece jenom velká kupa a to si občas říkám, že nic nestíhám :-) . Ale plánů mám pořád víc než dost. Ježíšek mi nové ručky- náhradní nepřinesl, tak budeme spolu tvořit pomalu a s chutí :-) mně vlastní.

Do nového roku 2016 bych Vám všem chtěla popřát vše nejlepší, mnoho tvůrčí inspirace a hlavně moooc zdravíčka a štěstíčka.




Mějte se moc krásně, užijte si ten poslední letošní den v klidu a v pohodě a přeji Vám vykročení do nového roku tou pravou nohou a brzy na shledanou.
Vaše Zdeňula


12 komentářů:

  1. Zdeni at je ten rok 2016 ještě krásnější, plný zdraví, štěstí a lásky.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Věrunko,moc děkuji a přeji ti ze srdíčka to samé.Z.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeničko, přeji lásku, štěstí, zdraví a pohodu v tom příštím roce,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko moc děkuji a také ti přeji v novém roce vše jen to nejlepší. Z ❤❤❤

      Vymazat
  4. krom radostí a starostí mi odcházející rok přinesl i tebe, Zdeničko. A to beru jako krásný dárek!
    PF 2016! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá Helenko, i já děkuji za takový dárek, jsem moc ráda že jsme se potkaly a těším se na brzké shledání. Měj krásný nový rok plný splněnych přání. Z.❤❤❤

      Vymazat
  5. Zdeničko moje milá, přeji ti do nového roku jen a jen to nejlepší, co se dá přát. Ať ti ručky stále neposedně kmitají a vytvářejí tolik překrásných věcí jako doposud. Jsem moc ráda, že jsem tě poznala. Jsi úžasný človíček se srdíčkem na dlani. Měj se moc a moc krásně a užívej si svého babičkovství. :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko moje milá, ani nevíš jak moc jsem také ráda, že se známe. Moc si toho vážím. Také ti ze srdíčka přeji ten nejkrásnější přicházející nový rok, ať se ti a tvé rodině v něm vše daří. Měj se moc hezky a brzy paaa. Z❤❤❤

      Vymazat
  6. Zdeni, ty jsi to tak krásně napsala :-)) Já kolem sebe naštěstí pár tvořilek mám, ale stejně jsem moc ráda za ty virtuální spolu tvořivé šikulky a moc ráda jsem za to, že jsme se znovu našly :-)) Taky se těším, že ten nový vítr bude o něco lepší než ten letošní....No další vnoučátko mi bohužel zatím nehrozí :-)) Měj se krásně :-))❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  7. Zdeni, moc děkuji a jsem šťastná za to,že tě znám a zase jsme se našly. Každý nový rok je vždy o kousek jiný a určitě i lepší. Přeji ti v novém roce vše jen to dobré. Ať se ti dobře daří, paa ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  8. Zdeni, přeji ti do nového roku hlavně zdraví, úsměv na tváři a hodně inspirace do další tvorby.
    Alena

    OdpovědětVymazat
  9. Alenko moc děkuji.... I já ti přeji ať ten nový rok je pro tebe rokem šťastným a pohodovým, plný štěstí a zdraví. Krásný den Z ❤

    OdpovědětVymazat